Oppskåke nr 2

Oppskåke i 2022.

Oppskåke har vært utsolgt en stund, så vi har nå lagt til 5 billetter til på oppskåka, og opprettet en «Oppskåke nr 2». Dette er samme type arrangement som den første oppskåka, men på et annet sted. Begge er nå åpne for salg.

For de som ikke er kjent med arrangementet: dette er en tradisjonell oppskåke i tradisjonelt eldhus, der det serveres gratis kornøl og spekemat, og holdes torsdagen før festivalen begynner.

English: Our tickets to oppskåke have been sold out for a while, but we’ve been able to add 5 more tickets for the oppskåke, and we also created an «Oppskåke nr 2», a second oppskåke. Both of these are the same kind of event, but in two different places.

If you’re not familiar with what this is: it’s a traditional oppskåke party in a traditional brewhouse, where we serve free kornøl and cured meats. It’s held on the Thursday before the festival begins.