Foredrag om gotlandsdricke

Bernt Nilsson, ofte kalt «Bison», fra Gotland kommer til kornølfestivalen for å fortelle om gotlandsdricke. Bernt har en bakgrunn som utenriksjournalist og forfatter, men har også engasjert seg i det lokale gårdsølet fra Gotland. I en årrekke har han vært primus motor og juryformann for den årlige bryggekonkurransen for Gotlands tradisjonsbryggere.

På kornølfestivalen sier han at han vil fortelle gotlendingenes forhold til tradisjonsølet, om deres årlige konkurranse, med mer. Foredraget blir en sjelden mulighet til å få et innblikk i söta brors tradisjonsøl.

English: Bernt Nilsson, often known as «Bison», from Gotland in Sweden will be coming to the kornølfestival to speak about gotlandsdricke. He is originally a journalist and author, but has also been something of a leading figure in the gotlandsdricke community for many years. We think his speech will be in Swedish.