PROGRAM

Selve festivalen kan man følge gratis på nett her.

Merk at dette programmet er litt omtrentlig. Vi skal brygge tre gårdsøl samtidig live, så vi kan ikke love å følge programmet helt 100%. Vi skal prøve å holde programmet oppdatert i løpet av dagen, om nødvendig. Alle tidene er norsk tid.

Lørdag 10. oktober

1200

Introduksjon, velkommen, litt oversikt.

Stjørdal: introduksjon, meske inn, se på såinnhuset.

Hornindal: introduksjon, varme einerlåg.

Voss: introduksjon, varme einerlåg.

Litt spørsmål og svar.

1300

Voss: meske inn.

Hornindal: meske inn.

Stjørdal: sjekke hvordan det går.

1330

Stjørdal: renning begynner.

Voss: se hvordan det går.

Hornindal: se hvordan det går.

Litt spørsmål & svar. Kanskje litt pause, eller vi finner på noe.

1430

Hornindal: renning begynner.

Voss: se hva som skjer.

Stjørdal: koking.

Litt spørsmål og svar, hvis tid.

1500

Foredrag: Kornøl gjennom alle tider- om ølbrygging på gamlemåten, av Sissel Brunstad.

1600

Voss: renning begynner.

Hornindal: renning fortsetter.

Stjørdal: kjøling av vørter.

Litt spørsmål og svar.

1630

Stjørdal: tilsetting av gjær, med tilhørende kauking.

Voss: sjekke status.

Hornindal: sjekke status.

Litt pause, antagelig.

1730

Hornindal: sette på kveik, muligens noe hoiing.

Voss: sjekke status.

Spørsmål og svar.

1800

På grunn av tidsbegrensninger hos Crowdcast må vi bytte til sesjon 2 her.

1830

Foredrag: Traditional beers as a source of new yeast biodiversity, av Mohammed Tawfeeq, universitetet i Leuven. Foredraget blir på engelsk.

1930

Voss: Koking begynner.

Hornindal: vi sjekker status.

1950

Mika Laitinen demonstrerer brygging av finsk taari (nei, ikke sahti).

2030

Foredrag: Beyond Kveik: 3 Unexplored Hotspots for Heirloom Brewing Yeasts, by Martin Thibault.

2130

Voss: koking av vørter.

Stjørdal: maltet snus i såinnhuset.

Overraskelser fra våre venner i øst.

Spørsmål og svar, litt intervjuer.

2230

Dommerkonkurranse med annonsering av resultater. Vi håper å få vinnerne inn i studio.

2300

Voss: kjøling av vørter.

Stjørdal: maltet snus.

2330

Voss setter på kveik, uvisst om det skrikes.

Avslutning og takk for oss.