Selve festivalen kan man følge gratis på nett her.
Merk at dette programmet er litt omtrentlig. Vi skal brygge tre gårdsøl samtidig live, så vi kan ikke love å følge programmet helt 100%. Vi skal prøve å holde programmet oppdatert i løpet av dagen, om nødvendig. Alle tidene er norsk tid.
Lørdag 10. oktober
1200
Introduksjon, velkommen, litt oversikt.
Stjørdal: introduksjon, meske inn, se på såinnhuset.
Hornindal: introduksjon, varme einerlåg.
Voss: introduksjon, varme einerlåg.
Litt spørsmål og svar.
1300
Voss: meske inn.
Hornindal: meske inn.
Stjørdal: sjekke hvordan det går.
1330
Stjørdal: renning begynner.
Voss: se hvordan det går.
Hornindal: se hvordan det går.
Litt spørsmål & svar. Kanskje litt pause, eller vi finner på noe.
1430
Hornindal: renning begynner.
Voss: se hva som skjer.
Stjørdal: koking.
Litt spørsmål og svar, hvis tid.
1500
Foredrag: Kornøl gjennom alle tider- om ølbrygging på gamlemåten, av Sissel Brunstad.
1600
Voss: renning begynner.
Hornindal: renning fortsetter.
Stjørdal: kjøling av vørter.
Litt spørsmål og svar.
1630
Stjørdal: tilsetting av gjær, med tilhørende kauking.
Voss: sjekke status.
Hornindal: sjekke status.
Litt pause, antagelig.
1730
Hornindal: sette på kveik, muligens noe hoiing.
Voss: sjekke status.
Spørsmål og svar.
1800
På grunn av tidsbegrensninger hos Crowdcast må vi bytte til sesjon 2 her.
1830
Foredrag: Traditional beers as a source of new yeast biodiversity, av Mohammed Tawfeeq, universitetet i Leuven. Foredraget blir på engelsk.
1930
Voss: Koking begynner.
Hornindal: vi sjekker status.
1950
Mika Laitinen demonstrerer brygging av finsk taari (nei, ikke sahti).
2030
Foredrag: Beyond Kveik: 3 Unexplored Hotspots for Heirloom Brewing Yeasts, by Martin Thibault.
2130
Voss: koking av vørter.
Stjørdal: maltet snus i såinnhuset.
Overraskelser fra våre venner i øst.
Spørsmål og svar, litt intervjuer.
2230
Dommerkonkurranse med annonsering av resultater. Vi håper å få vinnerne inn i studio.
2300
Voss: kjøling av vørter.
Stjørdal: maltet snus.
2330
Voss setter på kveik, uvisst om det skrikes.
Avslutning og takk for oss.