PROGRAM

English program.

Fredag 11. oktober 2019

Flere foredrag kommer senere.

1700: Dørene åpner

1700: Tradisjonsbryggerne serverer egne gårdsøl

Norske tradisjonsbryggere (og moderne hjemmebryggere inspirert av dem) kommer og serverer sine egne tradisjonsøl. Noen har med seg familiekveiken, som de deler ut. Alle svarer på spørsmål og diskuterer øl og brygging.

Serving farmhouse ale, and giving away kveik.

1800: Mika Laitinen om sahti, finsk gårdsøl

2000: Kommersielle bryggerier serverer øl

Alle de kommersielle bryggeriene stiller med øl som er inspirert av tradisjonen, mange av dem gjæret med kveik.

2359: Dørene stenger

Lørdag 12. oktober 2019

Flere foredrag kommer senere.

1200: Dørene åpner

1200: Tradisjonsbryggerne serverer egne gårdsøl

1200: Mika Laitinen demonstrerer brygging av finsk sahti

1300: Kåre Frøland om humledyrking i Norge

1700: Lars Marius Garshol om kveik (på engelsk)

1800: Kommersielle bryggerier serverer kommersielle øl

0130: Dørene stenger