HVA TRENGER JEG

1. TRANSPORT

Hvis du trenger hjelp til å komme deg til festivalen kan du fly til Ålesund. Du må lande fredag 11. oktober senest kl 1630. Da kan du kjøpe billetten “Transport” på Tikkio for å sitte på med buss til festivalen for 250 kroner.

På flyplassen blir du møtt med en plakat der det står “Norsk Kornølfestival”.

Bussen ankommer Ålesund flyplass søndag 13. oktober før kl 1530.


2. OVERNATTING

Hvis du ikke ordner overnatting selv kan du kjøpe “Small/large double room in guesthouse” på Tikkio for 1000/1200 kroner. Da får du ett dobbeltrom med plass til 2 personer fredag til søndag på Knausen Hyttegrend, 2.8km fra festivalen. Det er toalett og dusj tilgjengelig. Transport vil bli ordnet.

Du kan også kjøpe “Double room in cabin,” på Tikkio for 900 kroner. Da får du et dobbeltrom i en firemannshytte på Knausen Hyttegrend, fredag til søndag. Du risikerer å måtte dele med noen som har det andre rommet, om du ikke er en gruppe og kjøper to rom. Det er bad, dusj og et enkelt kjøkken. Frokost må man ordne selv. Dette er 2.8km fra festivalen. Det blir ordnet transport, men det er også mulig å gå.

Det er mulighet for å bo på camping 100 meter fra festivalen. Billetter på Tikkio.

Du kan også ordne overnatting selv, om du ønsker det.

Hotellrom er utsolgt, med mindre man kjøper “Brewing + festival” (se under).

3. BILLETTER

Det er tre typer billetter: helgepass, dagspass og festival+brygging. Alle kjøpes på Tikkio.

Helgepass koster 700. Eventuelt kan du kjøpe dagspass fredag eller lørdag. Da må du ordne transport og overnatting, f.eks ved å kjøpe fra oss.

Festival+brygging gir tilgang til festivalen og du får være med på ekte brygging av kornøl i eldhus med en erfaren tradisjonsbrygger. Dette vil skje utenom selve festivalen, enten fredag formiddag eller søndag formiddag. Denne billetten inkluderer tre netter på Knausen gjestegård, transport til/fra Ålesund, og festivalinngang.

Skal du være med på brygging må du ankomme Ålesund flyplass fredag 11. oktober før 1630, og reise hjem mandag.

For spørsmål og annet:  post@norskkornolfestival.no

HÅPER VI SER DEG  <3