Festivalen blir digital i 2020

Vi må dessverre innse at det ikke lar seg gjøre å arrangere noen festival i 2020. Både rammene rundt og det økonomiske blir alt for usikkert. Dessverre! Som plaster på såret kommer vi derfor til å arrangere en digital festival i stedet. Vi antar det blir på samme dato. Vi jobber med å få på plass detaljene. Mer informasjon kommer når det er klart.

Alle som har kjøpt billett vil kunne få den refundert (minus 4% provisjon til Tikkio). Vi forsøker å gjøre dette via Tikkio, men hvis det blir for dyrt blir dere kontaktet individuelt.

English: We have concluded that we cannot arrange the festival in Hornindal this year. The risk is just too high, both in terms of government conditions, health, and economically. Sorry! We are working on arranging a digital version of the festival instead, probably on the same dates. We’ll announce more details when we have them.

Those who have bought tickets will be able to get a refund (minus 4% fee to Tikkio). We’ll try to do the refund via Tikkio, but if it’s too expensive we’ll contact you individually about the refund.