Nytt om festival 2020

Vi vet fortsatt ikke om det vil bli mulig å arrangere festival i oktober. Så langt er jo utviklingen i Norge veldig positiv, men den vil ha god tid til å snu igjen før oktober. Om vi kan få gjester fra utlandet er høyst usikkert, og det samme er alt rundt det økonomiske.

Foreløbig har styret bestemt seg for å vente til første uken i juni, og se om vi kan ta en beslutning da. Så det vil komme en oppdatering da. I mens vet vi bare at alt er usikkert.

Blir festivalen avlyst blir alle billetter refundert, minus Tikkios 4% i provisjon.

English: We still don’t know if it will be possible to arrange the festival in October. Developments in Norway are very positive so far, but things may change before October. We don’t know if it will be possible for guests to come from abroad, and our economic situation will of course also be very uncertain.

So far the board has decided to wait until the first week of June, and then see if we can come to a decision. We will post an update then.

If the festival is cancelled all tickets will be refunded, minus Tikkio’s 4% fee.