Festival 2020?

Som dere alle vet herjer covid-19 i disse dager, og det kan gjøre det vanskelig å arrangere Kornølfestivalen. Nå er det såpass lenge til oktober at styret har bestemt seg for å bare vente og se. Kanskje roer situasjonen seg nok innen oktober til at det kan bli festival likevel.

Merk at hvis festivalen blir avlyst vil vi refundere alle kjøpte billetter, minus 4% i provisjon som Tikkio dessverre ikke vil refundere. Dette gjelder både billetter som allerede er kjøpt og billetter som blir kjøpt i framtiden.

Er det slik at det blir festival og du har kjøpt billett, men ikke kan komme, refunderer vi etter samme regel. Her kan det komme en tidsfrist for seneste avbestilling, men den skal vi i så fall informere om i god tid.

I mens ønsker vi alle hell og helse i det som nok blir et vanskelig år for de fleste av oss. Vi håper å se dere i oktober, eller i verste fall neste år.

English: Because of the covid-19 epidemic it may turn out to be impossible to arrange the festival in 2020, but October is sufficiently far into the future that we cannot tell for certain yet. So the board has decided to wait and see, in the hope that things may calm down sufficiently that we can arrange the festival after all.

Please note that if the festival is cancelled we will refund all tickets, except 4% of the ticket price. This is because the tickets are purchased through Tikkio, and Tikkio refuses to refund its 4% fee. This refund policy applies equally to tickets already bought and tickets that will be purchased in the future.

If the festival does happen and you’ve bought a ticket but cannot come we will refund your ticket(s) according to the same policy. There may be a deadline for the latest date you can cancel. If so we will inform about the deadline here well in advance of the deadline.

In the meantime we wish you all the very best in these difficult times, and hope to see you in Hornindal this year. And if not, let’s hope for next year!