Sponsor: GRS Riflestocks

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er image-2.png

GRS Riflestocks har vært så hyggelige at de har sponset oss med førstepremien i NM i kornøl: et rifleskjefte. GRS startet i 1983 som møbelprodusent i Hornindal, men la i 2011 om til produksjon av rifleskjefter. Både produksjon og hovedkontor ligger fortsatt her lokalt i Hornindal.

GRS er svært høyt ansett verden over for høy kvalitet og god ergonomisk tilpasning, og rifleskjeftene deres selges i USA, Canada, New Zealand, Storbritannia, Sør-Afrika, Tsjekkia og mange flere land.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er image-1.png
Eksempel på riflestokk.

English: We’re lucky to have GRS Riflestocks as sponsors for this year’s festival. They’ve donated one of their high-quality super-ergonomical riflestocks to be the first prize of the home brewing competition. GRS is located in Hornindal, and descends from an earlier business that used to make furniture. They have a world-wide reputation as a top-end producer of riflestocks, so we’re very pleased to have their support for the festival.