Sponsor: Oslo Business Memo

Oslo Business Memo logo

Vi skal ha livestreaming av festivalen i år, og Oslo Business Memo har stilt opp som samarbeidspartner og produserer den direktestrømmede sendingen fra festivalen.OBMs strømmeteam har bred erfaring med direkteproduksjon, eksempelvis produserte OBM 35 direktesendte møter og debatter i løpet av fire hektiske dager under Arendalsuka i midten av august.

Noe av grunnen til at OBM stiller opp er nok at daglig leder er Magne Otterdal. De som kjenner Hornindal litt vet at Otterdal er en liten dal rett utenfor Grodås, og Magne kommer derfra. Han flyttet nylig tilbake til Hornindal, og det er slik han kjenner til festivalen.

Vi er veldig glade for støtten, og tror OBM kommer til å gjøre årets digitale festival vesentlig mer profesjonell enn sendingen fra 2020. Her kan dere vente dere mange gode intervjuer og andre innslag!

Sendingene fredag og lørdag.