Festival i Gro-salen

Inne i Gro-salen, med utsikt over parken og Hornindalsvannet.

Årets festival blir litt mindre, på grunn av korona, og derfor har vi valgt å ha den i Gro-salen. Dette er et nytt festlokale som nettopp har pusset opp på dugnad av Foreininga Grobygget. Flere tusen timer dugnad har gått med til å gjøre den gamle fabrikken om til et flott festlokale, og vi håper det kan gi en triveligere ramme rundt festivalen enn den gymsalen vi har pleid å bruke.

Gro-salen ligger også mye nærmere hotellet, så det blir litt raskere å komme seg til og fra enn før. Adressen er Ytrehornsvegen 14.

Se bildet under:

Grodås sentrum med de viktigste stedene tegnet inn.

Som man ser ligger også campingen på et nytt sted i år.

Foredragene kommer i år til å foregå i Kommunebygget, som ligger vegg i vegg med Gro-bygget.

Gro-bygget har også en flott park utenfor, ned mot Hornindalsvannet, som vi håper været vil tillate oss å bruke mye. Demo-bryggingen kommer til å foregå der:

Gro-parken med scene.

Og for de som måtte stusse på navngivingen her og lure på om festivalen skal foregå i Gro-parken, Gro-bygget eller Gro-salen, så er svaret: alle tre!

English

This year’s festival will be in a new location: Gro-parken. The address is Ytrehornsvegen 14 (that’s a map link). You can also see the location relative to the hotel in the satellite photo above.