Digital festival

Norsk lenger ned

Most of our foreign friends won’t be able to make it to the festival this year, but despair not: there will be a digital festival this year, too. We’ve been very fortunate in that professional live streamers Oslo Business Memo have offered to sponsor this year’s streaming for us. They will be sending the interviews with people at the festival, the live brewing of Vossaøl at the festival, and more.

The digital festival will be on Crowdcast, where you can ask questions and participate in the chat. There will be two shows, one per day:

We will also stream to Facebook and Youtube.

Huge thanks to Oslo Business Memo for doing this for us!

Last year’s digital festival: part 1, part 2.

Oslo Business Memo logo

Norsk

For dere som ikke kan ta turen til Hornindal i år: det blir digital festival i år også! Vi har vært så heldige å få Oslo Business Memo til å gjøre live streaming fra festivalen i år. De kommer til å overføre foredragene, intervjuer med folk som er der, demo-bryggingen osv.

Festivalen vil gå på Crowcast, og der vil det bli mulig å stille spørsmål og delta i chat. Det blir to sendinger, en for hver dag:

Vi vil også overføre til Facebook og Youtube.

Tusen takk til Oslo Business Memo for at de arrangerer dette for oss!

Opptak fra fjoråret: del 1, del 2.