Takk til våre sponsorer!

Vi er veldig takknemlige for støtten vi har fått fra sponsorene våre, som har bidratt med premier til hjemmebryggerne som vinner de ulike konkurransene.

Vinbua i Ålesund har sponset oss med premier. De selger hjemmebryggerutstyr og -råvarer pluss karnevalsutstyr og mye mer. De er et godt sted å få tak i kveik, og humleblomst.

GRS Riflestocks produserer stokker til rifler og er anerkjent verden over for høy kvalitet og ergonomi. De holder til i Hornindal og har sponset oss med en stokk.

Brewshop er en ledende nettbutikk innen ølbrygging, med gratis frakt på ordrer over 1300 kroner. De har en fysisk butikk i Trondheim, men sender varer til hele landet.

Jernia Ørsta fører utstyr og ingredienser til ølbrygging i tillegg til det vanlige sortimentet til Jernia.

Vestnorsk Kulturakademi på Voss er en stiftelse som jobber for bevaring og videreføring av tradisjonell handlingsbåren kunnskap. 25. oktober i år skal de ha kurs i tradisjonsbrygging med kveik på Voss. De sponset festivalstyrets årsmøte på Voss.

Voss Bryggeri er ett av de fremste norske mikrobryggeriene, og de første som satset på brygging av tradisjonsøl og øl med kveik i Norge. De kommer på festivalen, og sponset også festivalstyrets årsmøte på Voss.