Hjemmebrygger: Sigurd Johan Saure

Sigurd Johan Saure (image from Kveik Training)

Sigurd Johan kommer fra Tormodgarden i Sykkylven, ca 85 km fra Hornindal, der han lærte å brygge kornøl av sin bestefar og onkel. Sigurd Johan er opphavet til kveik #8 Tormodgarden. Han har også begynt å tilby opplæring i brygging av kornøl under navnet Kveik Training.

Sigurd Johan stiller med en porter gjæret med kveik og en tradisjonell rå kornøl med kveik og einerlåg.

English: Sigurd Johan comes from the farm Tormodgarden in Sykkylven, roughly 85km from Hornindal. Sykkylven is quite close to Ålesund airport. He learned to brew kornøl from his grandfather and uncle. He is the owner of kveik #8 Tormodgarden, and has started offering courses in kornøl brewing under the name Kveik Training.

Sigurd Johan will be serving a porter fermented with kveik and a traditional raw kornøl with kveik and juniper infusion.